lauantai 18. joulukuuta 2010

Mikä paikka tämä on? Onko tämä paratiisi?

Baga, Goa, Intia. Lämpötila 30 astetta, Lomafiilis 99,9%.

Jumankekka! On se vaan mahdottoman hienoa kävellä alas hotellihuoneesta uima-altaan vierelle ja alkaa kuvaamaan kaikenmaailman trooppisia tirpusia. Tällä hetkellä ei tulisi edes mieleenkään roikkua öitä muutaman kymmenen metrin päässä sijaitsevassa yökerhossa pimeyden meikattuja petolintuja tiiraamassa, vaan ihan suosiolla tyydyn tallentamaan kameran muistikortille näitä luonnollisempia tipuja.

Ennen aamiaista tekemälläni puolen tunnin kävelyllä tuli vastaan muun muassa komea kotka, lukuisia haukkoja, haikaroita, kuningaskalastajia, joku käkeä muistuttava lintu ja monia muita, joiden nimistä ei ole hajuakaan. Olipa huikeata nähdä kuinka kuningaskalastajien parvi singahti eri suuntiin pakoon, kun haukka yhtäkkiä hyökkäsi taivaalta huimassa syöksyssä saalista etsien.


Joten tässä ohessa on taas muutama näyte luonnon tarjonnasta omalta hotellialueeltamme. Jaana on juuri lähdössä ayerveda-hierontaan ja itse ajattelin mennä kameran kanssa kävelylle tuonne kadulle. Jospa sieltä tarttuisi muistikortille jotain muutakin kun intialaista luontoa?

2 kommenttia:

  1. Millä kameralla kuvat otettu ?
    Hienoja

    VastaaPoista
  2. Nämä lintukuvat on otettu Nikonin D90:llä, jossa linssinä Sigman 150-500 mm Bigma.

    VastaaPoista