keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Rupia käsissä - oikeastaan tuhansia

Oulu, Suomi. Lämpötila -10 astetta. Lomafiilis 92%.

Nyt alkaa olla vuosi hyvällä mallilla. Työt on tältä vuodelta tehty ja voi keskittyä lomailemaan loppuvuoden. Se "virallinen" joulukin on vietetty, joten ihan mielenkiinnolla voi alkaa jännittämään epävirallisen joulun osuutta eli mitä se intialainen pukki tuo meille lahjaksi ja minkälainen on goalainen joulupöytä?

Sen verran ahkerasti on reissuakin valmisteltu, että käsissä on nyt rupia. Itseasiassa montakin, tonnitolkulla, ainakin sen verran, että alkuun pääsee. Laukut on myös pakattu ja parin tunnin päästä tulee kyyti hakemaan kentälle. Aikaisin huomenaamulla on sitten hypättävä Helsinki-Vantaalla Finnairin kyytiin ja alettava posottelemaan kohti Ahmedabadia ja lopulta Goalle.

Aivan oheisen kuvan kaltaiseen kevyeen pakkaamiseen emme taaskaan yltäneet, vaan ihan perinteisesti mennään liki 20 kg:n laukuilla jo lähtiessä.

Lomafiilis on siis jyrkässä nousukäyrässä. Seuravat päivitykset tulevatkin varmaankin sitten torstai-iltana tai perjantaina Intiasta, jos matka sujuu suunnitelmien mukaan ja perille päästään aikataulujen mukaan.

Mukavaa, leutoa ja vähälumista talvea kotimaahan jääville. Ensi vuonna nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti